50 leden ingeschreven

Het is zover! Pas in 2015 begonnen met 5 (ja, je leest het goed – vijf!) spelers en nu de kaap van 50 jeugd en volwassen spelers gerond!

Het is de max dat we al zo ver geraakt zijn – en dit is niet het einde. Nodig dus allemaal je buurman, collega, BFF, meester, chiro/scouts groep, … uit om deze fantastische sport te leren kennen. Er zijn geen betere ambassadeurs dan jullie – er houdt jullie dus niks tegen!

Hoe snel kunnen we nog eens vertienvoudigen… 😉

Kortrijkse Ultimate Frisbee club

Overig nieuws

© https://www.belgianultimate.be/women-in-ultimate/

Women in Ultimate

Onze eigen Ninon aan het woord voor Women in Ultimate! Women in Ultimate wil zich inzetten voor alle vrouwelijke frisbee-fans. Check het op www.belgianultimate.be/women-in-ultimate/

Lees meer
KUFC is ook actief in diverse competities waar we scherpe doelen stellen.

Deelname BUIC – Dag 2

De Flying Spartans 1 waren volledig klaar voor de 2de speeldag van de Indoor Competetie. Deze ging door in de Xaverianen sporthal in Brugge. Na de 1ste speeldag waarin KUFC regionaal een divisie mocht stijgen, was de ploeg vol zelfvertrouwen begonnen aan de dag.

Lees meer
De club werd opgericht door enkele leden die gebeten waren door de Ultimate Frisbee sport.

Friendly in Gent

Woensdag 17 november werden we verwacht in Gent voor een friendly tegen onze makkers van de Rockets. Het beloofde pittig te worden met slechts 10 spelers.

Lees meer
KUFC is ook actief in diverse competities waar we scherpe doelen stellen.

Deelname BUIC

Afgelopen weekend vond het eerste belgian indoor ultimate competition plaats in lange tijd. Er werd mij gevraagd “hoe heb je, als nieuw startende speler, deze dag ervaren?”

Lees meer